luni, 29 aprilie 2013

DESCINDERI LA SUSPECŢI DE FURTURI LOCUINŢE ÎN CONSTRUCŢIE


Nr. 711 din 29 aprilie 2013

DESCINDERI  LA SUSPECŢI DE FURTURI LOCUINŢE ÎN CONSTRUCŢIE


În această dimineaţă, poliţiştii ilfoveni au efectuat 3 percheziţii la mai mulţi suspecţi de furturi de  materiale şi unelte folosite în construcţii, în valoare de 15.000 de euro. / 4 persoane au fost depistate şi urmează a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

În această dimineaţă, în baza autorizaţiilor de percheziţie, poliţiştii Staţiunii Snagov au efectuat 3 percheziţii în municipiul Bucureşti, cartierul Săbăreni şi localitatea Chitila.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi Serviciului Român de Informaţii.

Percheziţiile au fost efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, suspectate de mai multe furturi din imobile în construcţie, din localitatea Gruiu.

Din investigaţiile efectuate, a reieşit că suspecţii au acţionat în perioada februarie-aprilie a.c. şi au folosit un autoturism de teren cu numere clonate.

În urma percheziţiilor efectuate, la locuinţa unuia dintre suspecţi, au fost descoperite 10.000 de ţigarete de contrabandă, de provenienţă Republica Moldova.

Persoanele depistate urmează să fie conduse la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu