luni, 29 aprilie 2013

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 13.00


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia rutieră întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe principalele artere.
 
Informăm că în cursul zilei de astăzi, pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, între kilometrii 25 şi 30, se execută lucrări de asfaltare pe banda numărul 2. Conducătorii auto care circulă pe banda neafectată de lucrări sunt sfătuiţi să reducă viteza şi să le permită celorlalţi şoferi să se încadreze pe aceasta.

Astfel de lucrări se realizează şi pe DN1, în judeţul Alba, pe tronsonul kilometric 385 – 406, între Teiuş şi Aiud. Se preconizează că reparaţiile se vor încheia la sfârşitul lunii mai a.c. În punctele unde se realizează lucrările, circulaţia auto se desfăşoară pe un fir, alternativ.
   
Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme în traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise din cauza vremii sau din alte motive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu